Food lovers


ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΙ ΖΜΙ



Οι ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΖΜΙ ή ζουμί όπως θέλεις πες το, ήταν και είναι και θα είναι (όσο μαμάδες και γιαγιαδες το κάνουνε και το μαθαίνουνε και στις νέες γενιές) ένα από τα αγαπημένα φαγητά των Κοζανιτών! 
Πέρα από τις γιορτές που ήταν από τα κύρια πιάτα, κάθε Πρωτομαγιά τους ετοίμαζαν πάντα  σε συνδιασμό  με φρεσκοψημένα κιχάκια και ρυζόγαλο (άλλη ακαταμάχητος συνδυασμός, παραδοσιακή συνήθεια των Κοζανιτών).

Το φαγητό συνήθως το ετοίμαζαν τα Σάββατα και η σάλτσα κυρίως επινοήθηκε για να χορταίνει όλοι οι οικογένεια καθώς οι και΄ροί τότε ήταν δύσκολοι.
Η παράδοση κεφτεδοφαγίας ήταν τόσο ισχυρή στον τόπο μας που υπήρχαν άνθρωποι που ήταν ικανοί να φάνε ένα τηγάνι κεφτέδες στην "στου κάτσιμο".
Πηγή: Βιβλίο - Γεύσεις από παλιά Κοζάνη, Ματίνα Τσικριτζή Μόμτσιου - Φανή Φτάκα Τσικριτζή

Την συνταγή την έκανε φανατικά η γιαγιά μου και τώρα η μαμά μου και δειλά δειλά άρχισα να την κάνω και γω!!! Αξιζει να την δοκιμάσετε, να δείτε από τόσο απλά υλικά πως πραγματικα μπορείς να φτιάξεις κάτι τόσο νόστιμο και να εντυπωσιάσεις!! 
Την συνταγή θα σας τη γράψουμε από το Βιβλίο Γεύσεις από παλιά Κοζάνη, προς αποφυγήν τυχόν παραλείψεων!!!!




ΥΛΙΚΑ:

Για τους κεφτέδες:
500γρ κιμάς μοσχαρίσιος
100 γρ κιμάς χοιρινός
1 αυγό
3-4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
μισό κρασοπότηρο νερό
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
μισή σκελίδα σκόρδο
2-3 κουταλιές της σούπας λάδι
λίγο μαιντανό και δύοσμο

Για την σάλτσα:
 1-2 κουταλίες της σούπας τοματοπελτέ αραιωμένο η 2-3 ώριμες ντομάτες
1 1/2 σκελίδα σκόρδο
1-2 κοταλιές της σούπας αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
λάδι


Εκτέλεση:
Τα κεφτεδάκια τα πλάθουμε και τον κλασσικό τρόπο όπως ξέρουμε. 
1. Αρχικά τρίβουμε το κρεμμύδι στον τρίφτη, το περνάμε λιγάκι από το νερό και το αφήνουμε να στραγγίσει.
2. Έπειτα μουσκέυουμε το ψωμάκι για να αφρατέχψει και το στύβουμε να στραγγίσει. 
3. Ψιλοκόβουμε μαιντανό και δυόσμο.
4. Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά με τον κιμά!!! 
5. Πρόσθέτουμε το αυγό, αλάτι και πιπέρι το νερό και ανακατεύουμε για περίπου 10 λεπτά να αφρατέψει το μίγμα.
6. Αφήνουμε να ξεκουραστεί τουλάχιστον μία ώρα στο ψυγείο.
7. Μετά πλάθουμε τα κεφτεδέκια σε μέγεθος μέτριο τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Μόλις τα βάλουμε μέσα στο λάδι χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά.
Κατά προτίμηση βάζουμε λίγα λίγα για να μην πέφτει πολύ η θερμοκρασία του λαδιού.

Η ώρα της σάλτσας!!!
1. Ρίχνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να καβουρδιστεί.
2. Μόλις αρχίσει να ροδίσει ρίχνουμε το τοματοπελτέ αραιωμένο ή τις ντομάτες πολτοποιημένες
3. Ρίχνουμε το σκόρδο το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε περίπου 7 λεπτά και σιγανή φωτιά της σάλτσα να δέσει. Μόλις αρχίζει και φαίνεται να πήζει ρίχνουμε μέσα τους κεφτέδες και το αφήνουμε να πάρει μία βράση και με αυτόύς μέσα
4. Μόλις πάρει τη βράση το φαγητό είναι έτοιμο, κατεβάζουμε από το μάτι και σερβίρουμε πάντα με μπολίκο ψωμί!!!!
Πηγή: Βιβλίο - Γεύσεις από παλιά Κοζάνη, Ματίνα Τσικριτζή Μόμτσιου - Φανή Φτάκα Τσικριτζή

 Απολαύστε !!!!!!!!


Soon recipe in English!!!!!!
Stay tuned my friends!!!








 



Η σάλατα αυτή συνδυάζει ένα πλούσιο, πεντανόστιμο και πλήρες γεύμα. Μπορεί να αποτελέσει κυρίως γεύμα από μόνης της και να σου προσφέρει τις βιταμίνες, φυτικές ίνες, πρωτείνες και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σου για μία ολόκληρη μέρα.
Ο συνδυασμός της έγινε με βάση και το τι θα έχει περισσέψει στο ψυγείο σου καθώς και τι σου άρεσει περισσότερο να δοκιμάσεις. Δεν υπάρχουν πρέπει στο πως να φτιαχτεί η πιο νόστιμη σαλάτα, το κλειδί ειναι ο αυτοσχεδιασμός και η ποικιλία των συσταστικών.
Μην αργείς ξεκίνα τη συγκομιδή και φτιάξτε αυτή την τέλεια σαλάτα που μπορεί και να διατηρηθεί έως και τρείς μέρες. 
Tip: Μαγειρεύεις μια φορά, τρως για τρείς μέρες.





Υλικά (2 δόσεις)
μισό πακέτο έτοιμη συσκευασμένη σαλάτα (μαρούλι, λόλο ρόσο, λάχανο)
ένα αβοκάντο
100 γρ κινόα βρασμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
6 μπουκετάκια μικρά μπρόκολο βρασμένο
χυμό από 1,5 λεμόνι
1 φέτα σολωμό ψιλοκομμένο
αλάτι

Εκτέλεση
1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και ανακατεύουμε καλά.
2. Αν θέλουμε κάποια ποσότητα να την κρατήσουμε στην συντήρηση και για την επόμενη μέρα βάζουμε σε ένα μπωλ την ποσότητα που θέλουμε να καταναλώσουμε, στίβουμε το λεμόνι ρίχνουμε το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
3. Κόβουμε από πάνω σε φέτες το μισό αβοκάντο, ρίχνουμε λίγο λάδι και σερβίρουμε.

Ενναλακτικά: Μπορείς να βάλεις παντζάρι αντί για μπρόκολλο και βρασμένο καστανό ρύζι αντί για κινόα. Δοκιμάσε τον συνδυασμό των υλικών που σου αρέσει

!!! Make the difference!!!
Bon Appetit
Η ομάδα του EatLoveFlavor
Κατερίνα & Όλγα




Σήμερα θα σας δώσουμε μια συνταγή για πίτα, πέρα από τα συνηθισμένα.Αυτή η πίτα "εμπνεύστηκε" και επικροτήθηκε από την νοικοκυρά που έχει πολλές αρμοδιότητες και θέλει να τα προλάβει να τους ταΐσει όλους στο σπίτι, από την τεμπέλα φοιτήτρια που θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό χωρίς να χάσει χρήμα και χρόνο.

Θα την έχεις ακούσει και ως αλευρόπιτα στα φημισμένα Ζαγοροχώρια ή ως τεμπελόπιτα. Είναι η πίτα που μπορείς να ετοιμάσεις σε ελάχιστο χρόνο, με υλικά που έχει ο καθένας σπίτι του και μπορεί να την φας για πρωινομεσημεριανοαπογευματινοβραδινό γεύμα!! Εμείς σήμερα στην συνταγή μας θα την ονομάσουμε κουρκουτόπιτα!!

Βιάζεσαι το πρωί που φεύγεις για τη δουλειά και όμως θες να φας κάτι διαφορετικό για πρωινό από το κλασσικό τοστ. Ετοίμασε την κουρκουτόπιτα σου από το προηγούμενο βράδυ και θα σε ανταμείψει, τρώγοντας ένα πλούσιο πρωινό συνοδεία με ένα ποτήρι γάλα ή ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι.



Κουρκουτόπιτα

Υλικά

400 γρ γιαούρτι 2% (2 κεσεδάκια)

3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο

1 κ 1/2 φλιτζάνι αλεύρι

4 αυγά

2 φλιτζάνια τυρί φέτα θρυμματισμένη

1 κουτ. σούπας μπείκιν πάουντερ

1 ψιλοκομμένη σε κυβάκια κόκκινη πιπεριά

3-4 μανιτάρια μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένα

σουσάμι για το πασπάλισμα

αλάτι

πιπέρι


Εκτέλεση

1. Ανακατεύουμε αρχικά όλα τα υγρά, δηλαδή, γιαούρτι, λάδι, αυγά.

2. Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί

3. Στην συνέχεια προσθέτουμε την θρυμματισμένη φέτα και την ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά και 

τα μανιτάρια

4.Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι

5. Τοποθετούμε σε ένα σκεύος που στο πάτο έχουμε τοποθετήσει αντικολλητικό χαρτί

6. Ρίχνουμε το μίγμα, πασπαλίζουμε με σουσάμι και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 

180 για μία ώρα. Ανάλογα με το σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε θα σας βγει πιο λεπτή ή πιο 

χοντρή, στη φωτογραφία που έβαλα εγώ, το πήλινο έχει διάμετρο 26 cm. Επίσης την έβαλα και 10 - 

 15 λεπτά στην κάτω σκάλα να σιγουρευτώ ότι ψήθηκε σωστά. Αυτό έχει σχέση με το φούρνο σας!!!


Tips:

1. Οι αναλογίες είναι με φλιτζάνια, εγώ χρησιμοποίησα του τσαγιού

2. Μπορείτε εναλλακτικά να βάλετε πράσινη ή κίτρινη πιπεριά η ψιλοκομμένο κολοκυθάκι και ότι λαχανικό σας αρέσει απλά στις αναφερόμενες ποσότητες

3. Αντί για φέτα δοκιμάστε τριμμένο κασέρι ή μείγμα τριμμένων κασεριών, θα δώσει μια άλλη υφή και σπιρτάδα στη γεύση της πίτας


Καλή επιτυχία

The team of Eat LoveFlavor

Enjoy

Katerina & Olga


P.S ευχαριστώ πολύ την Κα Γιώτα που έμαθε την συνταγή



soon recipe in English- stay tuned















Υλικά
(2-3 άτομα)

2 λαβράκια μεσαίου μεγέθους
2 λεμόνια
αρκετό μαϊντανό
1 πατάτα
αλάτι 
πιπέρι
μουστάρδα
λάδι


Εκτέλεση

1. Τοποθετούμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, αρκετά μεγάλο καθώς στο τέλος θα τυλίξουμε το ψάρι με αυτό. Από πάνω απλώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα όμοιου μεγέθους.
2. Βάζουμε πάνω το ψάρι, πασπαλίζουμε με αλάτι πιπέρι
3. Κόβουμε την πατάτα σε ροδέλες και τις τοποθετούμε κάτω από το ψάρι
4. Πλένουμε το μαϊντανό και κόβουμε σε μικρά ματσάκια και γεμίζουμε τη κοιλιά του ψαριού
5, Κόβουμε σε ροδέλες το λεμόνι και το τοποθετούμε από πάνω όπως φαίνεται στην εικόνα!!
6. Σε ένα μπολάκι , στύβουμε 1 λεμόνι, βάζουμε 2 κουταλιές μουστάρδα, 3-4 κουταλιές της σούπας λάδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα περιχύνουμε το ψάρι
7, Τέλος τυλίγουμε σχολαστικά το ψάρι με τη λαδόκολλα και μετά με το αλουμινόχαρτο, σαν να  είναι φάκελος. Θέλουμε να είναι προσεκτικά τυλιγμένο έτσι ώστε το ψαράκι να μαγειρευτεί στο ζουμί του, και να μην φεύγει ο ατμός από το φάκελο!!!

Ψήνετε για 30' σε προθερμασμένο φούρνο στους 180!!
Ανοίγεται το φάκελο προσεκτικά και τσεκάρετε αν είναι έτοιμο, εξαρτάται και από το μέγεθος του ψαριού. Αν όχι το τυλίγετε και το αφήνετε λίγο ακόμα αλλιώς σερβίρετε!!!!

Καλή όρεξη!!!!!


Ingredients
2-4 portions

2 fish medium size (like the picture above)
2 lemons
pasleley
1 potatoe
salt
pepper
mustard
olive oil

Directions


1. Place a piece of alumin paper, long enough, becaouse at the end will wrap the fish in it. Above the alumin papaer place a greaseproof paper.
2. Put the fish above those two papers. Spinkle with sugar and pepper.
3. Chop a potatoe in rings and put them beneath the fish
4. Chop the parsley and fill the stomach of the fish
5. In a pot mix  well the juice of lemon, 2 spoons mustard, 3-4 spoons olive oil, salt and pepper. Until it is homogeneous, sour it above the fish.
6.At last, we wrap the fixh with the greaseproof paper and after with the alumin paper, like a envelope. We want to carefully wrapped in order to be cooked to its own juice, with the help of the steam.

Cook fro 30' in a preheated oven at 180 degrees
Open carefully the envelope to see if it is ready. I depends from the size of the fish. If it is not wrap it again cerefulley and leave it for 5 to 10 minutes more.

Serve with love!!
Enoy!!!


Αν και δεν δηλώνουμε fan των Σαρακοστιανών φαγητών, λόγω ημερών θα δώσουμε τη συνταγή για ένα φαγητό, που θα λαχταρούσαν 
τα καλύτερα σαρακοστιανά τραπέζια  και όχι μόνο!!!!

Ταλιατέλες με γαρίδες
(4 άτομα)




Υλικά
700 γρ γαρίδες με το κέλυφος
3 κουταλιές ντομάτα ψιλοκομμένη η πελτέ
1 κούπα τσαγιού λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο (ολόκληρη)
αλάτι
πιπέρι
λίγο ζάχαρη
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 φέτες τυρί φέτα
μπούκοβο γλυκό ή  καυτερό (προαιρετικό)
μαιντανό (όσο θέτλετε)
1 πακέτο μακαρόνια (Linguini ή ταλιατέλες ή παπαρδέλες


Εκτέλεση
Αν έχουμε αγοράσει φρέσκιες είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αλλιώς αν έχουμε πάρει κατεψυγμένες γαρίδες, ξεκινάμε εφόσον τις έχουμε ξεπαγώσει καλά. Παράλληλα, ετοιμάζουμε τη σάλτσα με τις γαρίδες και βράζουμε και τα μακαρόνια.
Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την σκελίδα σκόρδο στο τηγάνι με καυτό λάδι και 2 λεπτά και ρίχνουμε τις γαρίδες. Τις αφήνουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι το μπούκοβο και την ζάχαρη.
Σβήνουμε με ένα ποτήρι λευκό κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί το λευκό κρασί. Σε περίπτωση που θέλουμε η σάλτσα να πήξει ρίχνουμε λίγο νερό από τα μακαρόνια που βράζουν. Σιγοβράζουμε για 3-5 λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Μόλις είναι έτοιμη προσθέτουμε θρυμματισμένη τη φέτα και τον μαϊντανό. Η σάλτσα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Εναλλακτική πρόταση, αφού έχουμε στραγγίσει τα μακαρόνια και τα έχουμε σοτάρει με λίγο κύβο λαχανικών ή ότι μας αρέσει, ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά, να πάει παντού και στη συνέχεια είμαστε έτοιμη για σερβίρισμα

Enjoy!!!!!



Tagliatelle with shrimps

(4 portions)

Ingredients

700 gr shrimps 
3 spoons tomatoe
1 tea cup of olive oil
1 onion (chopped)
1 clove of garlic (not chopped)
salt
pepper
little sugar
1 glass of white wine
2 slices feta cheece
red pepper
parsley 
1 pack of pasta linguini of tagliatelli of papardelle (your choice)


Directions

1.First, of we have bought frozen shrimps, we wait till they are completelt defrosted.
 We prepare the sause and boil the pasta at the same time
2, Saute the chopped onion and the clove of garlic in a big pot, right after the oil is well heated for 2 minutes. Add the shrimps and after the tomatoe, the salt, the black and red pepper and the sugar
3. After add the wine and wait until it is evaporated. In case we want to make our sause thicker we add 2 spoons of the water, the pasta are boiling into. Boil in low temperature for 3 to 5 minutes. When it is ready add the feta cheese and the parsley. The sause is ready.
4.Add the boiled pasta in the pot where the sause is ready and mix well. Your meal is ready!!!!

!!!!!Enjoy!!!!!




!!Pancakes!!



Υλικά
-1 αυγό
-200 γρ γιαούρτι
-60γρ σπορέλαιο
-1 κγ ζάχαρη
-1 πρέζα αλάτι
-100γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-1κγ μπείκιν πάουντερ
-1/2 (μισό) κγ μαγειρική σόδα
-βούτυρο ή λίγο λάδι για το τηγάνισμα
-4 φέτες γαλοπούλα (ψιλοκομμένη)
- 70 γρ τριμμένο τυρι

Οδηγίες
1, Σε ένα μπολ ανακατεύω
-το γιαούρτι
-το σπορέλαιο
-το αυγό
 2, Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα στερεά υλικά
-αλεύρι
-μπείκιν πάουντερ
-ζάχαρη 
-μαγειρική σόδα
και ανακατεύουμε φορά και το αφήνουμε λιγάκι να να φουσκώσει΄(20'-30')

3, Αφού φουσκώσει ρίχνουμε μέσα ψιλοκομμένη γαλοπούλα 
και τριμμένο τυρί (δικής μας προτίμησης)

4, Λαδώνω με ένα χαρτί εμποτισμένο στο λάδι ένα αντικολλητικό τηγάνι
και ρίχνω κουταλιές μεγάλες από το μείγμα και ψήνω από κάθε μεριά 5 περίπου λεπτά
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ!!
Γυρίζω από την άλλη μεριά μόλις αρχίσουν να βγαίνουν φουσκάλες στη επιφάνεια!! 

Enjoy!!!!!!

Ingredients
-1 egg
-200 grams yogurt
-60gr seed oil
-1 teaspoon sugar
-1/8 teaspoon salt
-100 grams flour
-1 teaspoon bakin powder
-1/2 (half) teaspoon bakin soda (powder)
-1 teaspoon of seed oil to cover the pan
-4 slices of turkey (chopped)
-80gr trimmed cheese

Directions

1. In a bowl, mix 
-the yogurt
-the seed oil
-the egg
2.You also add
- the flour
-bakin powder
-bakin soda (powder)

and mix all together
You leave the mix for a while to ''rest''

3.After that, we add the chopped turkey and the trimmed cheece into the mix and we mix until the mixture is homogenuous

4. Cover with a little oil the preheated pan, and keep it in low temperature
Use a spoon to throw the mix in the pan. Bake each side abou 5'. You first turn over the pancake when bubbles appear on the surface.

5.Ready to eat!!

Enjoy!!!







PIZZA PESTO

Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια;;;, πίτσα σπέσιαλ με ζαμπόν, κασέρι, μανιτάρι και πιπεριές;;;;;!!!
 Η λύση είναι μία ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.
 Παρακάτω σου δίνουμε την δικιά μας αυτοσχέδια συνταγή
για την πιο πρωτότυπη pizza που έχεις φάει ποτέ!!!!!

PESTO και έγινε ->Pizza Italiana





Υλικά (ζύμη)
350 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
15γρ φρέσκα μαγιά
200γρ νερό χλιαρό
1κουτ γλυκού ζάχαρη
1/2 (μισό) κουτ γλυκού αλάτι
3/4 κουτ γλυκού μπούκουβο (μισό γλυκό-μισό καυτερό)
3 κ.σ γραβιέρα τριμμένη
1/8 κουτ γλυκού πιπέρι
4κουτ σουπ ελαιόλαδο

Για την επικάλυψη
1 βαζάκι σάλτσα PESTO (πέστο)
1 βαζάκι λιαστές ντομάτες
1 φακελάκι τριμμένη mozzarella (στα ψυγεία σούπερ μάρκετ)

Εκτέλεση
Βάζω σε ένα μεγάλο μπολ τη μαγιά και τη ζάχαρη. Για να μπορέσουμε πιο εύκολα να έχουμε χλιαρό νερό, ζεσταίνουμε τα 100γρ και λίγο πριν βράσει ανακατεύουμε με τα άλλα 100γρ από νερό βρύσης. Έτσι έχουμε 200γρ χλιαρό νερό. Ρίχνουμε λίγο νερό και ανακατεύουμε την μαγιά με τη ζάχαρη που έχουμε ρίξει στο μπολ μέχρι να λιώσει η μαγιά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε και το υπόλοιπο νερό. Συνεχίζουμε το ζύμωμα/ανακάτεμα και ρίχνουμε το λάδι, τη γραβιέρα και το μπούκοβο. Τελευταίο ρίχνουμε το αλάτι!!!!! Έπειτα απλώνουμε στο σκεύος που θέλουμε να κάνουμε την pizza  τη ζύμη και τυλίγουμε σχολαστικά με διάφανη μεμβράνη όλο το σκεύος καθώς δεν θέλουμε να μείνει ανοιχτή καμιά πλευρά.
Το αφήνουμε για μισή ώρα (30') να φουσκώσει.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180. Μετά τη μισή ώρα η ζύμη μας θα δούμε ότι έχει φουσκώσει, αφαιρούμε την μεμβράνη και πιέζουμε απαλά να την ξεφουσκώσουμε λιγάκι. Ψήνουμε για 10 λεπτά!!! Στη συνέχεια βγάζουμε το ταψί και αλείφουμε όλη την επιφάνεια με την σάλτσα PESTO, μετά ρίχνουμε τις λιαστές ντομάτες (ψιλοκομμένες) και τέλος από πάνω πασπαλίζουμε με τη mozzarella. Ψήνουμε για άλλα 30-35 λεπτά. Ελέγχουμε το πάτο της pizza αν έχει ψηθεί και αν είναι χρυσή η ζύμη το βγάζουμε. Αφού κρυώσει για λίγο, είναι έτοιμη να την κόψουμε!!!!!
!!!!Good luck and Bon Appetit!!!!

Soon recipe in english!!!! enjoy

**Η συνταγή για τη ζύμη είναι από τον σεφ Aνδρέα Λαγό


No comments:

Post a Comment